Djino Alolo Sabin

Djino groeide op in Kisangani (DRC). Als jonge hip-hop autodidact wordt hij met zijn groep Bad Boyz in 2009, en opnieuw in 2011 verkozen tot beste Street Dance formatie van de stad.
In 2008 wordt Bad Boyz opgemerkt door choreograaf Faustin Linyekula, oprichter van de Studios Kabako. Djino wordt uitgenodigd om er een 5-jarige opleiding hedendaagse dans te komen volgen. Hij is dan amper 16 jaar oud. Hij krijgt er les van onder meer Hafiz Dhaou, Ula Sickle, Andréya Ouamba en Boyzie Cekwana. Tegelijkertijd studeert Djino pedapsychologie aan de Universiteit van Kisangani.
In 2013 volgt hij een stage aan l’École des Sables de Germaine Acogny, in Toubab-Dialaw (Senegal), in het kader van een programma georganiseerd door P.A.R.T.S. Daar wordt hij opgemerkt door Olivier Dubois die hem uitnodigt te dansen in diens creatie Souls dat op talloze voorname podia te zien is tussen 2014 en 2016. In 2016 ontvangt Djino de prijs Talents Danse Adami (Frankrijk) en vervoegt hij het gezelschap Cie Maguy Marin voor de creatie van May B.
Sinds 2017 is Djino op scène te zien in het werk 10000 gestes van Boris Charmatz. Hij zal tevens dansen in de nieuwe creatie voor jong publiek van Dominique Brun.
In 2015 creëert hij zijn eerste eigen werk, het trio Debout-se Relever, in een coproductie met Studios Kabako en in het kader van het programma Pamoja. Piki Piki is zijn tweede creatie.
Naast zijn carrière als danser, is Djino ook rapper en muzikant, beter bekend onder de naam D Seigneur.