As part of the Kunstenfestivaldesarts

Surfing the Archive

Isabelle Stengers, Fabrizio Terranova, Donna Haraway with Houria Bouteldja

A project by:
Fabrizio Terranova
Orchestrated by:
Fabien Siouffi , Bruno Tracq, Fabrizio Terranova
Production :
Fabulla, Things to come
Coproduction:
Kunstenfestivaldesarts
 
Presentation: Kunstenfestivaldesarts & Charleroi danse
 
Photo
© Donna Haraway: Storytelling for Earthly Survival, Fabrizio Terranova

+

Vanwege de SARS-CoV-2 crisis zijn wij helaas genoodzaakt de 25e editie van het festival te annuleren.

De missie van het festival is altijd geweest om artistieke creaties te steunen en wij houden ons ook vandaag aan die kernopdracht. Door de wereldwijde crisis waarin ook de artistieke gemeenschap financieel verzwakt uitkomt, willen wij de artiesten en medewerker·sters van het festival blijven steunen met coproductiebijdragen en annuleringsvergoedingen.

Je kan aan onze actie bijdragen door Ghost Tickets (10/20€) of een Ghost Pass te kopen op onze website, tot 30 mei. Je hulp is nodig. Veel kosten werden al gemaakt ter voorbereiding van het festival, en we zullen niet kunnen rekenen op ticketinkomsten, noch op een aantal punctuele subsidies
Hartelijk bedankt voor jullie hulp en steun. We kijken al uit naar volgend jaar. Zorg intussen goed voor jezelf!

____________________________________________________________________________________________

Surfing the Archive is de start van een toekomstig online platform waarop alle overige uren van het interview met Haraway gratis voor iedereen ter beschikking worden gesteld.
Tijdens de Free School wordt het archief drie dagen lang toegankelijk gemaakt in het festivalcentrum: elke bezoeker krijgt de mogelijkheid om een duik te nemen in de gedachtewereld van Haraway, om het verborgen deel van de ijsberg te ontdekken.
Voor de lancering van dit project host Terranova een dagelijkse talkshow waarbij elke dag een selectie van verschillende videofragmenten het uitgangspunt wordt voor een gesprek tussen de gastheer en een speciale gast: Isabelle Stengers, Donna Haraway (live vanuit Santa Cruz) en Houria Bouteldja.
Surfing the Archive wil talloze manieren van denken delen en activeren, terwijl we samen surfen doorheen de complexiteit van onze veranderlijke werelden.

Fri. 15.05.2020
17:00
Bruxelles - La Raffinerie
Sat. 16.05.2020
17:00
Bruxelles - La Raffinerie
Sun. 17.05.2020
17:00
Bruxelles - La Raffinerie
3h30